23. helmikuuta 2012

Ehkä stressiä

Kyllä se vähän kauhistuttaa, kuinka tällaseen matkaan saa palaan niin paljon rahaa. Johtuu varmaan myös osaksi siitä, kun en ole aikasemmin matkustellut juuri ollenkaan, jos nyt Ruotsin matkoja ei lasketa ja lisäksi kerran oon Saksassa käyny. Vaikka sitä tietää, että rahaa tulee menee, tilin saldo kauhistuttaa silti. Toisin sanoen pääsin viimein vaihtaan rahaa + ostin sen miniläppärin. Ei näytä tili kauhean kivalta, mutta sitten kun mietin mihin oon oikeasti menossa, uskon että kaikki on niin sen arvosta. Kesällä ehtii taas olla töissä ja tienaan vähän rahaa; kunhan niitä kesätöitä vaan saa. Täytyykin tässä ennen matkaan laittaa muutamia hakemuksia meneen.

Toinen asia mistä oon stressannu tässä viime aikoina on se, että kunhan ei toi flunssa nyt vaan iske, kun on vähän lämpöö ollu tässä muutamana päivänä. Tänään jäin suosiolla kotiin, lisäks töissä oli jo yhdellä tauti päällä, joten ehkä oli parempikin. Tänään on ollu kanssa sen verran lämpöö, että huomennakaan en ole töihin menossa. Olis ollut vika harjoittelupäivä, joten harmittaa kyllä aika paljon. Mutta kun taas mietin, että menisin sinne puuhastelen ja rasittaan itteeni, riskeeraisin sen että tää vois nousta ihan kunnon kuumeeks. Joten ehkä jään lepään vielä ihan suosiolla ja toivoon että tää tästä laskee normaaliksi parissa päivässä.

Viimein on myös selvillä, kuinka sitä selvitään ensin lentokentälle täällä Suomessa, ja miten sitä sitten jatketaan Naritan kentältä Tokioon päin. Vähän täytyy vielä ottaa selkoo tosta kartasta minkä Tomoko lähetti meille, eli kuinka päädytään Nekotaloon. Toisinsanoen selailla vähän metro-/junakarttaa, että mikäs linja se olikaan mitä täytyy käyttää. Eiköhän se tästä pikkuhiljaa..

Milla 

3 kommenttia:

 1. Eksyin sattumalta teijän blogiin ja huomasin että ootte menossa Nekotaloon missä itekin on tullu muutamaan otteeseen käytyä!

  Me ite (koska yritetään päästä aina mahd. halvalla) mentiin Naritan lentokentältä halvimmalla Keisei-linjalla (1000 yen) ensin Uenon asemalle jossa vaihdettiin Shinjukuun menevään junaan (Yamanote line-vihree) ja Shinjukusta Koenjiin (Chuo line-oranssi/punanen tai Chuo Line Sobu Line-keltanen) menevään junaan. Kaiken kaikkiaan tuli maksamaan joku 1300 yen.

  Mut sit taas ku meette ekaa kertaa ni (mikäli teil ei oo rail way passeja) ni kannattaa ottaa N'Exin ja Suican yhdistelmä (5,500 yen) mikä sisältää Suica-kortin jossa on 2000 yen arvoa ja meno-paluu lentokentälle N'Ex junalla. Se on kans tosi kätevä ja N'Ex vie suoraan Shinjukuun tai Tokion asemalle mistä voi sit kätevästi vaihtaa Koenjiin menevään junaan.

  Sitten ku pääsette Koenjin asemalle ja ulos sieltä ni koittakaa heti päästä sen junaradan ALLE (siel on pikku kauppoja ja kuppiloita yms) ja kävelette sitä pitkin niin kauan kunnes tulee sellanen iso ruoka kauppa vastaan. Sen jälkeen jatkatte siitä kaupan vierestä suoraan (ihan vähän oikeelle) sellasta isoa valkosta kerrostaloa pitkin ja kävelette sitä tietä niin kauan (ehkä 50-100 m) kunnes tulee punanen postilaatikko jonka jälkeen käännytte oikeelle ni se on heti melkein siinä! Eli tosi helppo löytää, mut jos eksyy ni sehän tuo vaan vähän jännitystä elämään! XD

  Toivottavasti ei ollu kauheen sekava sepustus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohh, kiitos paljon kaikista vinkeistä! Varsinki kuinka päästään tosiaan Koenjin asemalta Nekotalolle asti. Täytyy ihan ottaa ylös noi ohjeet, koska niistä on varmasti apua :D
   Ja joo, tota N'Ex + suica korttia oon ajatellu, että se vois olla sellanen hyvä tapa mennä ettei mee liian seikkailuks ja päädytän ihan jonnekkin muualle :DD

   Poista
  2. Lisäyksenä vielä, et ku Koenjin asemalta tuutte ulos ni lähtekää kävelemään McDonaldsin (ja KFC) suuntaan sinne junaradan alle ni pääsette oikeelle reitille! (^w^)

   Poista