30. joulukuuta 2011

Hyvää uutta vuotta!

Tässähän alkaa matka vaikuttaa melko realistiselta pikkuhiljaa; ja sitähän toi laskuri jaksaa myös muistuttaa. Jotenkin yllätyn aina kun noi päivät vaan vähenee ja vähenee ja toi luku näyttää jo nyt niin pieneltä!

Joulu tosiaan meni ja sain siskolta lahjaksi matkalaukku vaa’an. Olin niitä itse asiassa katsellut kaupassa, mutta en ollut ajatellut ostavani sellasta. Toisaalta mietin kyllä samalla kuinka kätevä sellanen olisi, erityisesti sitten kun tulisi kotiin päin niin ei täytyisi arvuutella ihan täysin että ”mitähän se laukku oikein painaa, onkohan se kauheasti yli sen 23kg/8kg”. Joten olin siis melko innoissani, kun näin että hän oli minulle sellaisen ostanut~. Itse matkalaukunkin kävin tässä ostamassa ja miten voikin olla niin vaikeata päättää minkä värisen sitä ottaisi.. Päädyin sitten siniseen kaiken sen tuskailun jälkeen ja parempi etten mieti enää minkä värisiä sinne hyllylle jäi.

Eilen innostuin myös aika hurjasti, kun selailin muutaman bändin OHP:jä ja huomasin, että Jealkb:llä on keikka 3.3. Tahdon niiiin kovasti päästä tolle keikalle. Sain jo selville, että lippuja on jo myynnissä mutta vaan niiden mobile fanclubille ja muille liput tulee myyntii myöhemmin. Mua vaan huolestuttaa kauheasti, että liput myy loppuu ja sitten en pääsiskään tolla keikalle.. Ja on niin epätodennäköstä, että ne lähtisi Japanin ulkopuolelle keikkailee, kun niillä ei kuitenkaan ole niin kauheasti faneja muualla. Lippujen osto on myös vähän kysymysmerkki tällä hetkellä, mutta eiköhän sitä rohkene joltakulta pyytää apua, ja tietenkin pitää vähän vaivannäkö palkkaa maksaa. Mutta voi vitsi, toivon niin kovasti, että pääsen tonne keikalle. Tällä hetkellä kellään muulla bändillä kenet haluisin nähdä ei näyttänyt olevan meidän matkan aikana keikkoja, mutta täytyy pitää silmällä niiden OHP:jä.

Milla ★

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti