13. maaliskuuta 2012

Ei niin salakuvia

Tänään aamulla lähdettiin etsimään Shinjukun Kabukichoosta niitä isoja hostklubien mainoksia, koska niitä ei oltu nähty viä yhtään. Siinä sitten käveltiin aina vain syvemmälle ja syvemmälle Kabukichoon..

Siellä oli muuten jonkun draaman kuvaukset käynnissä yhellä kadulla! :DD
Ja ensimmäinen klubi tuli vastaan, Atlas. GiraGiran kattoneena nimi kuullosti kauheen tutulta, kunnes muistin, että siinähän draamassa on Atlas klubi.
Mutta jotain tällasta me etsittiin.


Siinä sitten seisoskeltiin ja katteltiin ja päätettiin, että ketkä on hyvännäkösiä ja ketkä ei :DD
Siellä näky paikoittain hosteja ihan töissä jo päivällä 12 aikaan.
Mietittiin kanssa, että oiskohan noita ollu viä lisää siä, jos ois jatkanu viä sinne eteenpäin. Ja joku päivä jos ollaan illalla vielä Shinjukussa, niin sitten kävellään kyllä ton läpi ja kattotaan, että kuinka vilkasta siellä siihen aikaan on.

Käytiin siinä matkalla olevassa kaupassa, sieltä tarttu mukaan lähinnä herkkuja, muun muassa jotain tälläsiä pringlessejä. Oli mielenkiintosen makusia.Sitten käytiin matkan varrella olevassa temppelissä, kun eilen unohtu käydä siä. Tänäänkin huomattiin se ihan sattumalta. Jännä että ihan Shinjukustakin löytyy tällänen.


Sitten lähdettiin Harajukuun päin. Ostettiin ensin Shinjukun asemalta viimeinkin meloonileivät ja sitten otin tollasen jonkun jännän persikkajuomahommelin ja ajateltiin syödä ne jossain kivassa paikassa.

Takeshita Doorin sisäänkäynti, se oli tehty siihen vasta nyt koska ei sitä kyllä siinä viimeviikolla varmaan ollu, ainakaan en huomannu.


Mentiin vaihteeks Omotesandoolle käveleen, käveltiin ihan sinne päähän asti, matkalla sattu tällänen paikka vastaan. Se oli joku kahvila/ravintola.


Löydettiin kivan näkönen istumapaikka Omotesandoon päästä ja istuskeltiin siinä ja syötiin meidän eväät. Toi juoma paljastu muuten sellaseks persikkajogurtti/smoothieks. On kyllä niin sellasta höttöö toi meloonileipä, ihan hyvän makusta kyllä.
Sitten lähdettiin vaan kävelemään siitä jonnekkin päin ja kaiken sen kävelyn jälkeen hupsista, oltiin Shibuyassa!

Sitten mentiin syömään Shibuyassa. Jotenkin kummallisesti päädyttiin luultavasti saman ketjun ruokapaikkaan, missä käytiin eilen. Yllätyttiin vähän.

Otin jonkun tollasen pienen donburin ja settiin kuulu vielä nuudelit. Tällä kertaa otin udon nuudelit kylmänä.


Sit mentiin ympäriinsä ja nähtiin ekaa kertaa humalaisia japanilaisia nuoria miehiä! Tultiin Don Quiote kaupasta ulos ja siinä ne istuskeli ja oli selvästi ihan hyvissä. Sit kun tultiin ulos yks niistä katteli meihin päin ja heilu siinä ittekseen ja huuteli että "yabai... yabai zo, kore...". Naureskeltiin siinä ja katteltiin vielä vähän niitten menoo siinä, kun tultiin takasin päin, kun tehtiin pieni kierros.

Sitten mentiin vielä vähän ympäri Shibuyaa, missä ei oltu ennen käyty. Siinä kun käveltiin niin ihan yhtäkkiä vastaa tuli joku nuori japanilaismies kellä oli järkkäri, niin sit se nappas sen käsiinsä ja otti meistä jonkun kolme neljä kuvaa, ja ei että kattoin oikeesti, että mitä vitsiä?! Oltiin Niinan kanssa sen jälkeen ihan että apua, mitä hittoo, miks se otti meistä jotain kuvia, ja oikein meijän naamoista. Kattoin sitten oikein suoraan kameraan kun Niina kuulemma käänsi katseensa muualle. Voi että, mihinhän nekin päätyy.

Sit vielä siinä viiden jälkeen mentiin Starbucksiin taas istuskeleen pariks tunniks ja katteltiin ihmisten menoo. Väsytti jotenkin ihan kauheesti. Siinä kun ihmisiä seuras niin muun muassa joku sammunu japanilaisukko haettiin ambulanssilla siittä poies ja sitten jotkut poliisipartiot keräänty siihen ja hengaili siinä hetken aikaa. Ja tämäkin vanha tuttu nähtiin moneen kertaan.


Sitten Koenjiin takasin päin ja kaupan kautta Nekotalolle. Tänään taidan mennä aikasin nukkumaan.
Ja miten sattukin, että tv:stä tulee Hungry! drama, mitä katon just koneelta :3

Milla   

2 kommenttia:

 1. Tuosta Takeshita Dorin kyltistä olikin juttua tossa vajaa viikko sitten! Se oli kuulema ihan legendaarinen se vanha kyltti, sitten se olikin nyt vasta äkkiä korvattukin tolla uudella. :)

  Olitte melkein julkkiksia kun teidän kuvat otettiin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis joo, viikko sitten kun siä käytiin sunnuntaina, niin olin justiinsa, että missä se Takeshita Doorin kyltti on, että kyllä tän pitäis se katu olla, mutta siinä ei ollu mitään kylttiä. Ihmettelin vähän ja nyt kun käytiin eilen uudestaan, tollanen oli ilmestyny siihen.
   Mun kauhistunu ilme tuli oikein tallennettua niihin kuviin, pakenin piiloon mun huivin taakse :DDDD

   Poista