7. maaliskuuta 2012

Turisteilua

Tänään juna vei meidät Asakusaan. Tai meidän oli tarkotus mennä metrolla koko matka, mutta ohjeet jäi Nekotalolle, niin seikkailtiin vähän Koenjissa, mutta jotenkin päädyttiin Koenjin juna-asemalle metroaseman sijaan.
Eli Koenjista Shinjukuun junalla ja vaihto metroon, josta mentiin Kuramaeen asti, missä täyty taas vaihtaa metroa toiseen ja mennä yks asema eteenpäin, oli tosi hölmöä.

Käytiin tossa Shinjukun metroasemalla vessassa niin siellä oli tosiaan sellaset perinteiset japanilaiset vessat. Oltiin että ei oo totta!! No tulihan niitäkin kokeiltua. Eli tän tyylinen, nappasin kuvan googlesta.


Sitten kuvia kuramaesta.
Eli viimein päästiin Asakusaan ja koska ei ollu karttaa tai mitään niin mentiin vähän ympäriinsä ja satuttiinkin löytään tiemme oikeaan paikkaan.


Asakusan tollanen temppeli ja siinä lähellä oikein tollanen turistikuja, mistä löyty paljon matkamuistoja ostettavaksi. Löytykin paljon tuliasia. Ja siten meni myös hurjasti rahaa.


Mekin heitettiin yhden yenin hilut siihen ihme rahahommeliin, mihkä niitä nyt heitetään siinä sisään käynnin lähellä.Kierrettiin vähän ympäri Asakusaa muutenkin.


Meitäkin yritettiin kauheesti saada tollasen kyytiin.Vähän kuvia niistä kojuista, mitä siä turistikadulla oli.Ostin ihan mielenkiinnosta tällasen manjun. Se oli vähän sellanen munkkimainen koostumus ja sitten sisälle oli tollasta pikkusen makeeta hillontapasta juttuja. Ihan hyvää oli.

Sitten mentiin syömään.


Hyvää oli ja pääsin viimein syömään tollasta uppopaistettua rapua! Arvaa olinko odottanu tätä hetkeä.

Muutama kuva vielä Asakusasta.

Sitten suunnattiin Shinjukuun.Utahiroba karaoke! Golden Bomber fanit \o/


Tässä kuva vielä Shinjuku Blazesta, eli täällä pidettiin Jealkb:n keikka :3


Sitten pyörittiin vielä vähän ympäriinsä ja ostettiin Shinjukun asemalta vähän herkkuja. Ostin sellasen creampuff tapasen leivoksen. Sitten Koenjiin ja kaupan kautta Nekotalolle.

Tässä se creampuff. Toi taikina oli vähän sellasta leipämaista ja täyty tosi sellasta hyvää vaniljaista kreemin tapasta, mutta aika sellasta juoksevaa. Just täydellinen yhdistelmä, ei yhtään liian makee.Tässä pieni näyte siitä mitä ostin muun muassa Asakusasta. Tän ostin itselleni. Olisin niin halunnu sellasen ihan naamarin kokosen, mutta ne oli aika kalliita. Siä oli niin upeita sellasia ihan ruskeen värisiä pikkusen eri mallisia, mutta ne makso niinkun jotain yli 6000 yeniä, jotkut jopa 8000 yeniä.


Kännykkään ostin söpön kännykkäkorun. Myöhemmin paljastu, että Niina oli ostanu ihan samanlaisen! :DD


Shinjukussa kun käytiin niin käytiin Marui One OiOi:ssa ja siellä oli ylhäällä Zeal Link ja sieltä nappasin flaikkuja mukaan. Siellä oli kaikkia vitsin hienoja merkkejä muun muassa h.Naoto, Hungry&Angry, Angelic pretty, Baby.  

Kuvassa muutamia tän päivän ostoksista.Tv:stä tulee eeppisiä japanilaista koomikko duojen esityksiä. Äsken esiinty esimerkiks Anjash, oli aika hyvä sketsi :D

Milla  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti