15. maaliskuuta 2012

Viimistä viedään

Tänään aamulla meidän piti lähteä matkaan aikasemmin, mutta jotenkin se veny silti sinne yhdentoista jälkeen.

Ensin junalla Ikebukuroon.

Menin käymään Brand X:ssä kattomaan olisko se mun levy tullu. No sinne kun päästin kysäsin tietty, mutta ei ollut vielä .__. Sano että niitä pitäis tulla ens viikolla, niimpä tietenkin. No maksoin sit shippauksen Suomeen ja se oli sillä ok. Siellä oli myyjänä se ihana sama mies, kuka juonsi sen DOWNERin eventin~ :3Tässä kuva vielä Ikebukuro Edgestä, täällä oli sillon DOWNERin keikka.


Sit lähdettiin käymään Harajukussa. Taas. :D

Ostettiin tietty vielä kerran crepesit, kun niitä ei enään tuu saamaan Suomesta. Oli niiiin hyviä. Tällä kertaa otin sellasen, missä oli tuoreita vadelmia, sellasia leivostikkuja ja kermavaahtokreemisekostusta. Oli paljon sellanen raikkaampi ja kevyempi kyllä kun se mitä viimeks söin.


Siinä kun mentiin vielä vähän niitä kauppoja niin kun olin siinä yhen kaupan sisäänkäynnin luona oottamassa Niinaa, niin ihan yhtäkkiä mun eteen tuli sellanen joku aasialainen mies, about meijän ikänen, mutta ei se kyllä japanilainen ollu, veikkaisin että joku taiwalainen, koska ei sen puhe kuullostanu korealta eikä kiinalta. Niin se tosiaan tuli ihan mun eteen seisoon ja puhu siinä mulle jotain 10-15 sekuntia jotain ja pystyin vaan oikeesti kattoon sitä sillain että "?????" ja näytinkin varmasti siltä. En ymmärtäny yhtään, mitä se puhu, mutta kun se oli sanottavansa sanonu se häippäs siittä muualle. Olin ihan hämilläni sen jälkeen, että mitä vitsiä tässä just tapahtu ja mitä se sano?! No, sitä en saa koskaan tietää, toivottavasti se kehu mua tai jotain, hahah.


Sit mentiin syömään. Jälleen currya, tällä kertaa minijuustocurry. Ja ei olla ikinä syöty niin nopee, varmaan 5minsaa meni(yhteensä oltiin siä varmaan joku 15-20min) ja lähettii sitten heti. Oltiin että oho, mites se tällain. 320yeniä oli.


Sit lähdettiin Shinjukuun päin. Käytiin Pure Soundissa ja miten voi olla levykaupassa kaikki melkein alessa 30% tai 40%. Tuli tuhlattua vaan 990yeniä ja sain sillä 4 sinkkua ja yhden SHOXXbis lehden. Se lehti oli vaan 10yeniä! Kyllä 10yeniä! Mun täyty ihan kysyä siltä kassalta, että onko tää oikeesti 10yeniä ja se oli että joo on.

Sit lähdettiin siitä vielä viimisen kerran vähän näin illemmalla kiertään Kabukichoota.
Tää oli ihan vitsin jännän näkönen, koko ikkuna täynnä jalkapalloja


Jäätelöautomaatti! Ei nähty mitään erikoisempia automaatteja koko matkan aikana, harmi.


Päätettiin ostaa jotain lämmintä juotava (kyllä, näistä saa joko kylmää tai lämmintä) samalla kun kierreltäisiin vähän ympäriinsä.

Ja sitten lähdettiin.Näitä olis ollu niin paljon lisää siellä ja vitsin upeen näkösiä klubejakin, mutta en kehdannu alkaa otteleen kuvia, kun ne hostit pörras aina jossain suunnassa.Tälläsen kaakaon ostin siittä automaatista.


Tässä yks hostklubi mistä pystyin ottaa kuvan, kun se oli sellasen isomman kadun risteyksessä. Tosin mua naurattaa, kun tää on tollasen joulukuusen näkönen, kun siä oli niin sellasia upeita palatsimaisia klubeja paljon. No, ainakin toi oli kunnolla mainostettu hosteilla.

Ne oli kanssa aika huvittavia kun niitten klubien ulkopuolella on oikeesti ne ranking-listat, number one host ja järjestyksessä kaikki. Katteltiin niitä siinä niin oli siä kyllä senkin näkösiä, että ihmeteltiin kuinka toi voi olla number one.

Ja siinä kun kierrettiin vähän ympäri niin yks host tuli jopa meille siinä ojentaa sellasen niitten klubin mainoksen. No määhän otin sen ihan pokkana, mutta jatkettiin vaan kävelemistä. Se alko sit että "hey, chotto matte.. chotto! Stop! Stop stop stop! Chotto, isshouni nomi ni ikimasen ka, nomi ni ikimasho, chotto..". Käännyin sit vähän ympäri ja totesin sit sille, että "ima wa chotto dame.." ja kikateltiin siinä Niinan kanssa ja jatkettiin kävelemistä. Jälkeen päin tuli että voi vitsi, miksei jääty jutteleen sille jotain randomeja juttuja. No, siinä vaiheessa se oli myöhästä.

Sit käytiin vielä Don Quiote kaupassa ja tässä viimiset kuvat Shinjukun valoista. Koenjissa ollaan koko matkan ajan katteltu, kun siinä asemalla myydään sellasia ihme kalaleipiä tai -leivoksia, mitä onkaan. Nyt siinä oli jälleen kerran tarjous, että kaikki 100yeniä niin ostettiin viimein yhdet sellaset Niinan kanssa. Täyte on sellanen ihme maitokiisselin tapanen. Oli ihan hyviä.Huone on tällä hetkellä tälläsessä kunnossa. Jotenkin kuvissa näyttää aina paljon pahemmalta, kun täällä oikeesti on.Nyt täytyis oikeesti pakata laukku kuntoon ja saada myös Tomoko kiinni puhelimella, että mitä me tehdään näitten avainten kanssa huomenna..

Milla   

2 kommenttia:

  1. Hostejaaaaaaa~♥ Ei saakeli! Harvinaista et ne kysyy ulkomaalasia sinne!! 8D Olisitte jäänyt jutteleen ja kaapannu sen mulle... hehe
    Kuulemma noi kalaleivokset on tosi hyviä, ne jos on suklaata sisällä.
    Ja haluaisin syödä creppejä! ;__;

    VastaaPoista
  2. How awesome! Nice pictures. I want to visit Japan one of these days...

    VastaaPoista