10. maaliskuuta 2012

Tulkaa izakayaan

Tänään nukuttiin vähän pidempään ja siten lähtökin siirty sinne kahden kolmenmaille. Tänään mentiin käymään Shibuyassa, kun ajateltiin mennä katsomaan nyt vähän tarkemmin niitä vaatekauppoja, jos löytyis jotain kivaa ostettavaa.
Siellä oli Girugameshin keikka selvästikkin, koska ihmisiä oli kerääntyny sinne yhen rakennuksen eteen ihan kauheesti ja niissä oli Girujen pyyhkeitä ja kaikkee paitoja yms päällä.


Sitten mentiin syömään. Tollanen juustogratiinivuoka, missä oli pastaa, rapua ja parsakaalia.

Sitten kierreltiin Shibuya 109 ostoskeskusta ja muutenkin etittiin kivan näkösiä vaatekauppoja. Laukun ostin ittelleni, ei ollu kun 1050 yeniä. Muutakin pientä tarttu mukaa~ Löydettiin myös sattumalta Disney kauppa.

Päätettiin sitten mennä Shibya crossingin luona olevaan Starbucksiin istuskelemaan. Istuttiin siellä sellaset parisen tuntia ja katteltiin ihmisiä, ihmeteltiin ja naurettiin. Aika meni ihan vitsin nopeesti ja lähdettiin siitä sitten puol yhdentoista aikaan poies.


Mun kaakao oli tosi hard core.

Ette tiedä kuinka paljon tota J Soul Brothersin - Go My way laulua mainostetaan täällä. Se tulee ihan kaikkialla, ja toi rekkakin soittaa sitä isoista kajareista. Osataan se jo melkein ulkoa.

Yhtäkkiä kadulla meni paljon Star Wars hahmoja.

Tässä vielä pieni video. Istuttiin vähän siinä sivulla niin ei oo suoraan siihen risteykseen kuvaa, mistä eniten menee ihmisiä.


Siinä stalkkailtiin vielä ihmisiä jonkin aikaa ja sitten lähdettiin. Seisoskeltiin vielä jonkin aikaa Shibuyan aseman edessä ja katteltiin ihmisten menoa. Sitten meijän luokse tuli sellanen japanilainen mies, joka mainosti izakayaa ja yritti saada meidät kauheesti sinne syömään ja juomaa. "Nyt on kylmä niin juoma tekis vähän hyvää, nyt on nomihodai kannattaa tulla." Sit kun sanottiin, että ollaan Suomesta se etti niistä sen lapuista jonkun sellasen lapun, missä luki suomeks, että tulkaa izakayaan ja luki sitä meille :DD Se oli hauska tapaus. Mutta ei me sinne tosiaan lähetty, vaikka izakayassa olis tosi kiva käydä, mutta jotenkin kaksin olis niin tylsä mennä, olis kiva jos olis isompi porukka!

Siitä sitten puol kahdentoista junalla lähdettiin Koenjiin päin takasin, ihan vitsin täynnä oli junat, kun viimisimpiä  junia olivat.

Koenjissa konbinin kautta Nekotalolle. Ostettiin onigirejä ja ostin viimein purkkaa, kun oon sitä himoinnu jo pari päivää. Ja voi morjens, kattokaa nyt miten ne on pakattu! Onko pakko pakata jokainen yksitellen?


Ja tässä laukku minkä ostin, se on oikeesti siis ihan ruskeen värinen, valaistus on vähän mitä on täällä huoneessa.


Kohta nukkumaan..

Milla 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti