2. maaliskuuta 2012

Koenjissa ollaan

10 tunnin lennosta selvitty, ja niinhän siinä kävi että ei onnistuttu nukkumaan yhtään. Siinä sitten katseltiin vähän Simpsoneita ja muita leffoja ajan kuluks.


Oli se vähän tuskaa istuskella niin pitkään, mutta kun näin jälkeen päin mietin, niin ihan vitsin nopeesti se koko lento meni. Ninnukin pärjäs melko hyvin korviensa kanssa, vaikka lennon lopussa teki kyllä huonoo välillä kattella sitä, kun se kyyristeli siinä kauheen tuskasen näkösenä.

Koneesta kun päästiin poies, sellanen pikkunen juna vei meijät itse pääterminaalii. Terminaalissa jaettiin sormenjälkemme ja kuvat siinä samalla Japanille, jotta tänne asti päästäisiin. Sitten Metsästettiin laukut, jotka tulikin sopivasti linjaa pitkin ja vielä tullin lävitse, jossa muuten pääsikin heti käyttämään japania. Se oli aika mielenkiintosta.

Lentokentältä täyty ostaa adapteri sähkölaitteita varten ja nyt tulikin pieni kriisi koska nyt huomattiin että ne ei sovikkaan. Oikeen mallinen rasia, mutta ne reiät on liian pieniä .__. Vinkkejä mistä päin sellasta lähdettäisiin ostamaan? Tässä ei kovin montaa kertaa konetta käytetä, kun akku on tyhjä.

Suica + N'Ex liput saatiin ostettua ja päästiin viimein junan kyytiin, joka veis meidät Tokioon päin.Shinjukun asemasta panikoin edelleen siinä vaiheessa, että kuinka siellä selvitään, mutta kun päästiin paikanpäälle niin sehän oli helpompi kulkee kun Saksan metro. Sobu-line Koenjiin ja Tomokolle soittelun jälkeen löydettiin viimein Nekotalolle.


Tomoko näytti meille vähän tätä taloa ja mistä löytyy mitäkin ja nyt sitä sitten istuskellaan täällä ja kohta pitäis lähteä ruokaa ostamaan. Siittä ehkä lisää illemmalla jos vaan jaksetaan kirjottaa.

Täällä on vähän harmaa sää, sataa vettä ja tälläin. No huomenna pitäis paistaa aurinko.

AINIIN ja Niinan puhelin ei toimi! Ei kenttää ollenkaan. Mitä ihmettä meijän pitäis senkin kanssa tehdä?! Sillä ei mikään vanha puhelin oo kuitenkaan.

Milla 

8 kommenttia:

 1. Ootteko vaihellu niitä puhelimen aikoja Japaniin yms? Se voi jo pelkästää vaikuttaa siihe kenttää (mulla esim. pitää vaihtaa joku iha "paikka" ennen ku oma känny alkaa toimii ulkomailla)

  VastaaPoista
 2. Samsungin puhelimen käyttäjänä voisin heittää, että se vain on hidas. Omalla puhelimella kesti niin Kanarialla kuin Lontoossakin tosi kauan, ennenkuin se löysi kentää.. Tosin kannattaa niistä Asetuksistakin katsella, kun siellä on se, mistä voi päättää mitä "liittymää" käyttää, en nyt muista tarkalleen, mikä sen nimi oli, mutta näin omassa Samsungissa :)

  VastaaPoista
 3. ADAPTERI:
  Meillä kerran yks asiakas kans halus palauttaa adapterinsa kun muistaakseni just oma suomijohto ei menny adapteriin, kun tuntu olevan liian pieni.
  Mutta sitten kun vaan siinä tungettiin se pitoke sinne niin toimi ihan nätisti. Aika paljon voimaa sai käyttää parilla ekalla kerralla. Siinä mallissa oli myös sellaset liu'utettavat vipuset sivussa niille vaihtoehtosille kytkennöille. Tarkista, että nekin on kunnolla kohillaan, jos sun mallissa on sellaset. Harjottele jollain ei niin tärkeellä laitteella yhteensovittamista. Toivottavasti lähtee pelittään.

  LIITTYMÄ:
  Kaveri joutu ostaan väliaikasen prepaid-tyyppisen liittymän kerran jossain ulkomailla.. en muista oliko motiivina rahan säästäminen vai juuri tuo ettei oma toiminut.

  Kovin epämääräsiä nää mun vinkit, mutta toivottavasti on jotain apua. :D

  - H -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos ihan mahtavasti! Yriteltiin vähän tunkeen tohon adapteriin niin johan alko laitteet toimimaan! Pelastit niin meidän päivän, kun mietittiin jo että täytyykö meidän lähtee väsyneinä kieretelen jonnekki Akihabaraan etsimään tai muuta vastaavaa.

   Puhelinta täytyy vielä vähän tutkia, että josko sen sais toimimaan ja toivotaan myös että saa. Näyttää tosiaan ettei oo minkäänlaista kenttää ja aika on vaihdettu japanin ajaks, mutta muuten ei olla löydetty sen erikoisempia asetuksia mitä vois vaihtaa.

   Poista
  2. Olkaapa hyvä :)

   Tosiaan vielä varmistin kaverilta tota liittymä juttuakin, niin ekalla kerralla sillä oli ollut 2G-puhelin, joka ei tosiaan toiminu ja joutu sitten ostaan uuden halppispuhelimen paikanpäältä, kun reissu kesti kuitenkin sen verran kauan.

   Tokalla kerralla oli 3G-puhelin, johon rahan säästämiseksi ostettiin prepaid.

   Mutta jos Ninnulla kyseessä 3G-puhelin, niin sitten kentän odottelu tai uus prepaid-pitäis riittää.
   Kattelkaa hintoja mahdollisimman pienille prepaid-liittymille, se voi olla halvin vaihtoehto.

   -H-

   Poista
 4. Ihan aiheen ulkopuolelta, mutta mistäköhän ootte tuon aikalaskurin tuohon blogin sivupalkkiin löytänyt? :D
  Itse niin palikka-aivo, etten vaan osaa sellaista fiksua blogiini löytää :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin sen sattumalta googlenkautta, oneplusyou niminen sivusto, mutta sitä ei näytä olevan enää. Itekkin oisin halunnu uuden laskurin, mutta en tosiaa enää löytäny koko sivustoo :/

   Poista
  2. Kiitos vinkistä. Auttoi nimittäin niin paljon, että löysin jonkin CountDown Timer sivuston!! :)

   Tässä vinkki linkistä, jos on laskurinkaipuuta:
   http://www.usflashmap.com/component/countdown_timer.htm?component_cdt=1

   Poista