1. maaliskuuta 2012

Lentoa odotellessa

Viimein lentokentällä ja on tässä vielä vajaa pari tuntia ennen lennon lähtöä.

Ehdittiin jo ihmetellä ja ravata vähän edestakas tätä lentokenttää, kun kummatkaan ei täällä aikasemmin ole käyny. Mutta pienen kiertelyn jälkeen osattiin viimein mennä turvatarkastukseen ja hyvin selvittiin Ninnun pienestä panikoinnista huolimatta :D Tarkastuksen jälkeen löytykin kaikki kaupat, mistä oltiin jo ehditty miettii, että missähän ne oikein on. Tomokolle ostettiin pieni tuliaislahja täältä Suomesta päin, tollanen Muumi-keittiöliina. Ei mitään kallista eikä sen erikoisempaa, mutta jotenkin on kiva viedä jotain pientä sille. Ostettiin lisäks vähän evästä ja nyt istuskellaan ja odotellaan. 

Kun saavuttiin kentälle siinä ennen kahta niin täällä ei oikeestaan ollut kauheesti ihmisiä, mutta nyt niitä vilistää täällä jo melko paljon. Täytyy keksiä tähän jotain pientä viihdykettä, millä saa ajan kulumaan, tietty vois lueskella vaikka jotain noita matkaoppaita vähän, jos sitä vaan malttaa.

Seuraavat uutiset luultavasti sitten Japanista päin.

Milla 


Edit at 16:30. Nyt odotellaan täällä portin luona, että millonkahan meidät mahdetaan pästää koneeseen.. Tästä se lähtee! 

1 kommentti: