3. maaliskuuta 2012

Proud to be a Jealer

Mistä sitä oikein aloittais? Tänään on ollu aivan ihana päivä 

Aamulla herättiin siinä puol 9 aikaan, syötiin ja aurinko paisto ihanasti ikkunasta. Lähdettiin siinä vähän ennen 12 Shinjukuun ja oikeesti aivan ihana kevät ilma, tosi lämmin.Piti vaihtaa Nakanossa junaa ja päästiinkin heti vaihtamaan kunnon ruuhkajunaan. Tuli sekin koettua ja varmasti myös uudestaa joku päivä. Kierreltiin Shinjukua vähän ympäri aseman lähellä ilman minkäänlaista päämäärään. Löydettiin muun muassa Shinjukun posti ja todettiin, että kaikki kadut näyttää kyllä niin samanlaisilta.
Siinä kierreltyämme vähän löydettii Tower Recodrs ja tietty tahdoin siellä käydä ja raahasin Niinan mukaani. 4 kerrosta levyjä ja lehtiä. Siellä sattu oleen parhaillaan jonkun tyttöbändin instore eventti ja paljon olikin miesasikkaita siellä. Sieltä löyty kaikkee mielenkiintosta, mutta vielä ei viittiny ostaa mitää keikan takia. Päätettiin viimein, että no mentäiskö kattoo sitä keikkapaikkaa valmiiks, että missä päin se on. No lähdettiin sitten liikkeelle kun spotattiin Yodobashi kauppa kartasta aseman läheltä ja kaikki näytti ok:lta; niin kauan kunnes vastaan tuli joku pieni ratikkalinjasto ja totesin että ei tässä kartassa kyllä mitää tollasta oo! Onneks siinä sattu sattumalta oleen joku hotelli vieressä ja siinä oli kartta seinässä ja pähkäiltiin sitä siinä varmaan joku vartti, kunnes tajuttii, että oltiin just väärällä puolella asemaa ja lähdettii väärää suuntaa. No takas sitten sinne Tower recodsille päin ja sieltä sitten löydettiin toinen Yodobashi liike ja totesin, että nyt ollaan oikeilla jäljillä. Ja siellähän niitä kauppakatuja riittikin.


Löydettiin viimein Shinjuku Blaze ja eihän siellä vielä melkein ketään ollu. Muutama fani mutta kello olikin vasta siinä kahden maissa ja fanituotteiden myynti alko vasta 15:30. No mentiin sit vähän kierteleen vielä ja löydettiin muun muassa 100yen shoppu ja sieltä löyty kanssa kaikkee mielenkiintosta, mitä täytyy jossain vaiheessa kattella uuestaa. Mietittiin, että jos sitä lähtis syömään ja katteltiin melko paljon eri paikkoja, mutta pelkureita kun olemme niin päädyimme kuitenkin Burger Kingiin. Katteltiin pitkän aikaa sellasta yhtä japanilaista paikkaa, mutta ei sit loppujen lopuks menty sinne. Mutta huomenna vois käydä jossakin erikoisemmassa paikassa. Istuttiin Burger Kingissä sellasen tunnin verran ja tultii takas Blazelle siinä varttia vaille 4. Hieman jonoo sinne oli kertyny ja hetken kun pähkäilin, että mitä kaikkee ostan niin siirryttiin Ninnun kanssa jonottaa. Ja sillä välin kun oltiin käyty syömässä oli tullu melko kylmä tuuli ulos ja hytistiin siinä sitten aina johkinpuol 5 asti kunnes olin tuhlannut rahani kaikkeen tarpeelliseen. Mutta koska mikään ei riitä ja kun hetken aikaa seistiin siinä keikkapaikan vieressä, niin pitihän mun nyt käydä jotain vielä ostamassa lisää, kun ei ollut enää jonoa ja voi olla etten Jealkb:tä tuu enään ikinä näkemää uudestaa livenä (mitä en kyllä haluis sanoa, koska tahdon niin nähdä ne uudestaan).

Kun aikaa tosiaan oli vielä siihen puol kuutee kun sisälle pääsee, niin mentii vielä kierteleen vähän kauppoja, jotta päästäis johkin lämpimään, koska oli tosiaan aika viilee. Sitten takasin Blazelle puolen aikoihin ja pohdittiin, että pitäiskö jättää tavarat rahalokeroihin niinkun muutkin näytti tekevän. No kävi niin, että nehän oli kaikki mennyt jo, joten tavarat mukaan vaan. Sitten alko lippujen numeroitten huudot ja ymmärsin oikeesti kun se siä niitä huuteli niitä ja 540 kohalla kiiruhdittiin itekkin sisälle. Ja onneks ei saatu tavaroita enään ulos, koska sisällä oli kanssa niitä lokeroita. Heitettiin tavarat sellaseen ja otettiin ostamillamme drinkki lipuilla coca colat mukaa lavan puolelle ja Jealkb:n punaset huivit vielä käteen, mitä fanien on tapana pitää kädessä (ostin ne siittä ulkoa aikasemmin). 

Shinjuku Blaze on kyllä tosi mahtava keikkapaikka. Kun tullaan keikkalavan puolelle kummasta tahansa ovesta, siinä on ensin muutama porras ja sit sellanen korkeempi tasanne parin metrin verran. Takaakin näkee oikeesti mahtavan hyvin lavalle. Me jäätiin suosiolla sinne taakse siihen tasanteelle just niiden alas menevien muutaman portaa etee, koska siinä oli hyvin tilaa ja ketään ei ollu eessä. Lavalle oli matkaa joku noin 7metriä eli ihan vitsin lähellä oltiin silti. Keikkahuone oli muutenkin sellanen levee ja lyhyt, hyvin suunniteltu. Ensin Condors lämmitteli yleisöö jonkun 6 biisin verran ja yhden biisin aikana lavalle tuotiin sellaset valtavat tikkaat, ja se kitaristi kiipes niille, se ylsi ihan kattoon asti ja se soitti siä tikkaitten ylhäällä :DD Haderu sano keikan lopussa, että se tyyppi oli aina halunnu tehä niin. Sit Condors lopetteli siinä ja tyhjennettii lava ja siinä oli joku 5min tauko ennen kun Jealkb:n pojat tuli lavalle.

En oo ikinä ollu yhtä mahtavalla keikalla, kun toi keikka oli. Kukaan ei tunkenu päälle, sulla oli oma tila ja se furitsuke. Voi että rakastin sitä. Hidekin perässä oli ihan vitsin hienoo tehä niitä liikeitä ja vielä kun melkein koko fanikanta tekee niitä siellä, niin ei tuu ees mitenkään tyhmä olo. Tosi harmi, että Suomessa pidettävillä keikoilla fureja ei oikein tehdä.. Lisäks se yllätti ihan täysin, että ymmärsin about 70-80% mitä ne puhu keikan aikana, mistä oon niin ylpee. Ne puhu muun muassa, että nyt kun ne suunnitteli ton keikan settilistaa, niin ne päätti yhessä ihan kaikista niiden biiseistä mitä ne on tehny, ja ne soitti siksi myös vähän vanhempia biisejä! Olin ihan fiiliksissä, kun ne soitti muun muassa Body Frictionin, Chikain ja How much is your love:n. Ja muutenkin, kaikki biisit oli tosi hyviä livenä. Ja sitten vielä kun sen huomas, kun ne bongas meidän kaksi gaijinia eli ulkomaalaista sieltä yleisön seasta. Olin niin onnellinen, kun Haderu osotteli muutamaankin kertaa just sinne meihin päihin ja Hidekikin teki niitä furejaan siinä ja katteli meihin päin. Edieenkin bongasin tuijottamasta meitä ja tuijotin sitä ihan pokkana takasin, kunnes sen oli pakko kääntää katseensa poies. Keikan aikana ne näytti myös muutamia eeppisiä videoita valkokankaalta ja ne hei jopa tanssi keikan lopuks! Kaikkee ne keksiinkin :D

Haderu puhu alkupuolella keikkaa, kuinka se oli oikein valmistunu tätä keikkaa varten ja että se meni oikein aikasin nukkumaan eilen. Mutta sit se oli heränny monta kertaa yöllä, koska se oli nähny unta siittä keikasta, että ne oli menny esiintyy, mutta Dunch ei ollukkaan siellä ollenkaa, ja sit se heräs aina ihan paniikissa, että "huh se olikin vaan uni". Sit se kyseli perus jutut että "aitakatta?!!!" että kaipasitteko meitä, halusitteko nähä meijät ja tietty kaikki oli ihan fiiliksissä, että tietekin!  Haderu kysy myös, että ketkä on ensimmäistä kertaa Jealkb:n keikalla ja nostelin kättäni siellä ihan innoissani ja muutama muukin siellä näky olevan ekaa kertaa.
Ja encoressa ne soitti Jealize biisin, mikä on tehty ihan faneja ajatellen :3

Keikan loputtua mentiin hakeen meidän tavaroita lokeroilta päin. Ooteltiin siinä ensin hetki, jos jotain jännää tapahtuis ja muutaman minuutin kuluttua Dunch ja Ediee tulikin myyntipöytien luo! Tietty mietin, että jakaakohan ne nimmareita ja kattelin, että joillekkin ne kirjotti ainakin. No ite kun ostin niitä valokuvia niin päätin käydä kysymässä, että josko saisin nimmarin, mutta sellanen nainen siinä tiskillä sano, että eihän se sopinut. Tosin Dunch sitten oli siinä että "no hei, eiks se ny oo ihan ok, se on ihan ok, et voin mä", ja sit se kysy että onko mulla kynää? . . . NO EI OLLUT. Sit se totes että no voi että, kun ei niilläkään siinä oo ja sitten, että tuu nyt uudesta, että katotaa ens kerralla sitten. Sit vaan nyökyttelin sille että niin niin. Mutta joo, ens kerralla? Toivon kyllä niin että pääsen käymään uudestaa niiden keikalla. Edieelle en sitten päässy puhuun, mutta puhuin Dunchilla, ja ihan japaniksi käytiin kaikki, oon niin ylpee ittestäni. Keikka paikalta kun lähdettiin, kello oli vasta siinä 21:00 aikoihin. Yllättyttiin vähän, että kylläpäs se päätty aikasin. Olin kyllä lukenu, että keikat loppuu aika ajoissa että ihmiset ehtii viimisiin juniin, mutta että noin aikasin? Ohho.
Toi oli muuten Jealkb:n ensimmäinen live nyt 2012 vuonna.

Keikan jälkeen lähdettiin sit Shinjukun asemalle päin 100 yenin shopun kautta. Enään ei ollutkaan niin kylmä kun sillon aikasemmin. Poikettii siinä matkalla vielä Tower Recordsiin ja mukaan tarttu kaikki ne ilmaset Gab lehdet ja flaikut mitä siellä hyllyssä oli. Sitten junalla Koenjiin päin kymmenen aikoihin ja mentiin ruokakaupan kautta Nekotalolle. Täällä fiilistelen nyt kuuntelemalla lisää Jealkb:tä. Mukaan tarttu kaikke tällästä, olen onnellinen omistaja 


Ja nämä tarttu Tower Recordsista + ruokakaupasta.


Huomenna kohteena Harajuku koska sunnutai, ja sillon siellä on kaikkee niin paljon. Karttaa täytyy vielä vähän kattella.

Milla 

Ps. Vau jos jaksoit oikeasti lukea kaiken mun hehkutusen


Näissä asuissa ne esiinty!

4 kommenttia:

 1. Ei hitto, kuulostaa kyllä et oli aika mahtava päivä teillä siellä. (*^▽^*) Hieman kade kun tuolle keikalle pääsitte, mut kiva lukea tällaistakin raporttia. Harmi ettei sattunut sitä kynää messiin siinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan uskomaton kokemus. Se unohtu kirjottaa että tuli todettua ihan omin silmin se japanilaisten moshaus, tukka lentää kyllä niin joka puolelle ja se vedetään niin tunteella :DDD

   Poista
 2. Kai toi GACKT on mulle!? 8D
  Ei juma!!! Japskikeikat on just mahtavia ku ne osaa käyttäytyä ja sie on tilaa! ;^; Tääl vaan tapetaan ihmisiä... Mut eikös oo hienoo kokee sellanen! :D Harmi ettet saanu nimmaria, mut nyt pidät kynää mukana koko ajan! :o Ties vaik joku tuttu tulis kadulla vastaan! XD
  Mua kiinnostaa mikä se tyttöbändi oli... Kuka ikuna olikaan niin voit leijua, et näitte nekin! XDDD

  Hyvä et teil on kivvaa sie! Ja ette pahemmin ole eksyneet! ^^

  VastaaPoista
 3. Kyllä mä vähän sua aattelin, kun sen siellä hyllyssä näin :DD Että joo, kyllä saat sen.
  Ja oli I-H-A-N-A kokemus!! Ja voi vitsi, kai mun täytyy nyt käydä ostamassa joku tussi ja paperi kassii :DDDDD Ja bändistä en yhtää muista ja tiedä, kun en sen enempää kiinnittäny huomiota :o

  VastaaPoista