5. maaliskuuta 2012

Oho Tokyo Tower

Tänään lähdettiin käymään siis uudestaan Shibuyassa. Aamulla sato aika hyvin, mutta sateenvarjot vaan matkaan ja lähdettiin.
Ensin poikettiin Tsutayaan, luettiin vähän lehtiä ylimmässä kerroksessa. Se on jännä, kun Japanissa ne tosiaan menee noihin kirjakauppoihin yms lukeen vaan niitä lehtiä sinne käytäville. Yhdessä kaupassa kun käytiin niin joku vaan vähän nukkukin siinä sohvalla. Kyllä, ihan penkkejä löytyy joistakin paikoista, että voi jopa istua alas lukemaan. Itekkin siihen jo ryhty, ekan kerran kun meni esimerkiks Tower Recordiin niin sitä selas vaan lehtiä nopeesti, kun Suomessa on kuitenkin aina se että "luethan lehdet vasta kotona".

Mentiin vähän ympäriinsä kunnes huomattiin Forever 21, mistä tällä kertaa jopa ostetiinkin jotain. Ostin yhden paidan kuten Niinakin. Oli mielenkiintosta se sovitus, kun siellä sovituksessa oli myyjä niinkun joskus Suomessakin on (tosin se myyjä oli tosi hyvännkönen japanilainen mies). Onneks ymmärsin lähes kaiken, mitä se siinä halus ja kaikki suju loppujen lopuks ok. Se oli aika hauska, kun se kysy vielä ennen kun menin sovittaan, että daijoubu, vähän yllättyneenä, että ymmärsinkö muka oikeesti :DVähän aikaa kun mentiin ympäriinsä siellä, yhtäkkiä oltiinkin taas Book Offin luona missä eilenkin käytiin. Poikettiin siinä ihan nopeesti ja jatkettiin matkaa. Mentiin Shibuya 109 ostoskeskukseen ja voi että sitä kauppojen määrää! 8 kerroksta toinen toista söpömpää kauppaa! 7 kerroksessa oli 2 ruokapaikkaa niin mentii sitten syömään toiseen niistä. Päivän ruoka näytti tältä. Tollanen munakas minkä sisällä oli riisiä ja tomaattista katkarapusimpukkakastiketta ja lisäksi tollanen pieni keitto mukissa. Oli tosi hyvää~

Täytyy vielä kertoo meidän vessareissustakin. Käytiin sitten vessassa samalla kun sellanen löyty tuolta ostoskeskuksesta ja oli muuten huvittava kun istut siellä ja pönttö alkaa ite pitään sellasta lorottamis ääntä, meni hetki että mitähän hittoo tässä tapahtuu. Sitten kun nouset siitä ylös niin vessa huuhtoo itte ittensä. Hieman pelästyin sitä, kun en tosiaan aikasemmin siittä seinästä lukenu, että se on automatic flush. Naureskelin sitä sitten ittekseni siinä. Siitä sit lähdettiin Shibuyan asemalle päin ja sadekkin oli lakannu tässä välin!


Meidän täyty ensin ladata matkoja vähän Suica-kortille, eli vähän kun bussikortti, mutta se käy täällä juniin, metroihin, busseihin ja johonkin kauppoihinkin. Se oli loppujen lopuks tosi helppoo, täyty vaan kortti syöttää sinne automaattii ja sitten valita ruudulta paljonko haluaa ladata rahaa, ja sitten syöttää se raha sinne koneeseen.

Asemalla otettiin ensin Yamanote line Yoyogiin ja vaihdettiin Oeda metroon. Oli muuten ensimmäinen kerta, kun käytettiin metroa! Oli aika mielenkiintosta ja mentiin kyllä ihan vitsin pitkälle maanalle. Mietittiin, että koska me oikein ollaan perillä? Kyllä se metroasema oli ihan erinäkönen, kun juna-asema, koko sen raiteen eessä oli sellanen tosi pitkä aita, korkeutta about metri, varmaan ettei kukaa just pääse hyppimää sinne raiteelle. Sit se aukes niinkun siittä kohtaa mihin metron ovet tuli. Roppongiin saavuttiin ja käveltiin vaan ihan randomisti johonkin suuntaan, koska ei ollu mitään hajua mihin mennään.

Päädyttiin sitten jotenkin Roppongi Hills:in alueelle ja ihmetettelin, että mikä vitsin paikka tää oikein on? Tosi hienon näköstä aluetta.Siinä kun käveltiin niin huomattii, että hei mitä vitsiä Tokyo Tower näkyy täältä!
Tv Asahin joku tällänen rakennus näytti olevan siinä. Piti käydä siinä alakerrassa olevassa kaupassa, mutta unohtu.


Joku One Piece näyttely näytti olevan tulossa, jos oikein ymmärsin. Harmi, että vasta 20.3.Lähdettiin pikkuhiljaa sitten kävelemään takasin asemalla päin. Tosin päätettiin, että käydään nyt vielä tuolla toisessa suunnassa kattomassa, että mitä siellä on, kun kerta Roppongiin oltiin tultu. Yritettiin samalla bongata Hard Rock Cafèta, missä Niina halus käydä.Viimein päätettiin lähteä Shinjukuun päin takasin. Käytiin kattomassa jos löydettäis Book Offia, mikä piti olla Shinjukun aseman lähellä, mutta ei kyllä löydetty. Joku toinen päivä uudestaan.


Takasin Koenjiin päin ja tässä muutama kuva. Tästä tulee mentyä päivittäin.Ostettiin kaupasta matkalla vähän ruokaa ja nyt sitten istuskellaan ja kattellaan tv:tä, mistä ei tuu oikein mitään järkevää tällä hetkellä. Samalla vähän datausta, eiköhän se ilta mee tässä.

Milla  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti