8. maaliskuuta 2012

Suomalaisia

Tänään lähdettiin käymään ensin Ginzassa. Niinkun ajattelimme, ei siellä mitään ostettavaa ollu, mutta olihan se kiva käydä kattomassa. Paljon merkkikauppoja ja huvikseen käytiin yhdessä tavaratalossa niin sellasia parin tonnin (euron) laukkuja ja lompakoita muun muassa. Ihan meidän hintahaitarissa siis.
Tuttuja kauppoja :)


JUNMEN!

Guccin liikehän se siinä.


Tää oli muistaakseni Louis Vuittonin liike.Tää oli ihan vitsin upeen näkönen kauppa.

Siinä käveltiin ympäriinsä ja yritettiin löytää tiemme Tokion asemalle.


Mentiin sitten syömään kun löydettiin aseman luo. Siinä oli tosi kivannäkönen paikka ja hyvännäköstä ruokaa.


Oli niiiiin hyvää. Koko ruoka makso 800 yeniä.

Sitten todettiin, että lähdettäiskö Akihabaraan, kun se on tässä lähellä ja siellä ei kuitenkaan kauheen kauan aikaa oltu oltu. Sitten kun mentiin siihen aseman sisäänkäynnille, huomattiin että hetkonen eihän tää asema ollutkaan Tokion asema vaan Tokioo edeltävä asema. No melkein kuitenkin.

Sitten Akihabarassa. Tarkotus oli mennä Mandarakeen, mutta eikös se jostain kumman syystä ollu just kiinni tänään. No kierreltiin sitten muita kauppoja.
Tää figuuri oli pitempi kun Niina!!

Mentiinpä taas käymään Book Offissa.. musta tulis hyvä kanta-asiakas sinne.

Book Offin jälkeen istuskeltiin hetken Yodobashin edessä oleville penkeillä. Akihabara on yks harvoista paikoista, missä ollaan oikeesti nähty penkkejä ulkona, missä voi istua. Ja sielläkin vaan tosiaan Yodobashin lähellä.Mentiin käymään Yodobashissakin ihan mielenkiinnosta, ja sielläkin oli vaikka mitä. Katteltiin siellä noita postikortteja ja sitten yhtäkkiä meille tuli puhuun joku suomalainen mies. Oltiin vähän että ohho, ensimmäinen suomalainen, joka nähtiin Tokiossa.

Ei sen erikoisempi päivä. Tällästä tarttu mukaan tänään.


Huomenna ainakin Ikebukuroon päin.

Ja ollaan huomattu, ettei tää ihan mitään halpaa puuhaa oo matkustella noilla junilla..

Milla 

Ps. Muistakaa lukea Niinan blogia myös @ Ninnublogi

Pps. Eikä muuten mitään toivoo, että toi Niinan puhelin toimis, vieläkään ei mitään elämään siinä. Edelleen herjaa, että palvelua ei saatavilla ja ei oo minkäänlaista kenttää.

Ppps. Tv:stä tulee japaniks dubattu CSI, mielenkiintosta :D

5 kommenttia:

 1. Selviskö onko se 2G-puhelin?
  -H-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kun ihan 3G sen pitäis olla, samsung GTS5230, se on kosketusnäyttöpuhelin, ei mikään kauheen vanha puhelin siis.

   Poista
 2. käykää siellä ikebukuron kissakahvilassa! ihania misuja. :) muuten, ootteko käynneet eläinkaupoissa? itelläni tuli kurja olo niissä mutta pakko oli käyä vähä leikittääs lasin läpi niitä pikkukissoja ja koiria. :( nuo eläinkaupat ovat kyllä sellainen asia, joka omissa silmissäni laski japanilaisten arvoa, mutta kaikki tavallaan (ja onhan niitä muissakin maissa samalla tavalla).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossakin nähtiin eläinkauppa, mutta ei muistettu käydä siellä ja nyt ei yhtään muisteta enää missä päin se oli.. Muistikuva on vaan että liukuportaita mentiin alas päin ja nähtiin sellanen. Ja nähtiin joo mainos siittä kissakahvilasta, olis varmasti ollu söpö paikka.

   Poista
  2. Varmaan törmäätte vielä, mä sattumalta löysin ainakin 5 eri eläinkauppaa. :)

   Poista