14. maaliskuuta 2012

Söpöjä kukkia

Tänään lähdettiin käymään ensin Keisarinpalatsissa, tai siellä puistossa. Tozai linjalla Takebashin asemalle ja siinähän se näky heti pienen kävelymatkan päässä. Ensin kuvia aseman ulkopuolelta.
Ja satuin huomaamaan kadun toisella puolella jonkun vaalenpunasen puun! Täyty tietty mennä kattomaan heti, voiko se olla kirsikankukkapuu vai ihan joku luumupuu vaan. Ei nyt vieläkään olla ihan satavarmoja, mutta veikattaisiin, että se oli kuitenkin kirsikankukkapuu, kun luumupuita oli ainakin paljon siellä keisarinpuistossa ja ne oli kuitenkin vähän eri näkösiä.

Ja tietty rynnättiin ihan turisteina ton puun luokse ja otettiin kuvia siinä. Ei siinä mitään, kyllä japanilaisetkin pysähty ottaan kuvia niitten kameroilla ja kännyköillä ettei onneks oltu ainoita, vaikka jotkut japanilaiset vähän katto ja naureskeli.
Puiston kartta.

Ja sitten viimein itse puistoon. Se oli kyllä hienon näkönen paikka, olis varmasti tosi upee kun kaikki olis lehdessä ja kukkis. Ja voi vitsi kun olis ollu mukana jotain eväitä! Paljon penkkejä, missä istuskella ja muutenkin ruohikkoo.

Nää puut oli niin jänniä!


Meistä muuten taas niin otettiin salakuvia. Tosi salasesti tosin, kun sen näki ihan selkeesti että kamera on suunnattu meihin. Varsinkin oli huvittava kun yks sellanen japanilaisnainen otti sen järkkärillä kuvia, sillain tosi hätäsesti vielä ja sitten käänty äkkiä poies päin.Sitten koska olemme Japanissa automaattejahan löytyy kaikkialta, niinkun myös täältä puistosta useaan otteeseen, päätin viimein ostaa itselleni jotain sellasesta ja päädyin rypäleen makuseen Fantaan, se maistu ihan muumilimsalta. Nää puut oli ihme palmuja! Sit meitä alko naurattaan, kun ne näytti vähän kävyiltäkin ja ananaksilta myös..


Siellä oli tällanen juomapaikka myös.


Tohon kun naamansa laittaa alle niin on kyllä koko pää märkä sen jälkeen :D

Portin ulkopuolella uiskenteli joutsenia pari.


Lähdettiin sitten sen puiston jälkeen kävelemään johonkin suuntaan ja siinä oli matkalla monenlaista puistoa kanssa. Meidän oli tarkotus päätyä Tokio asemalle, mutta kuten arvaattekin...
Tää nauratti meitä kauheesti "keep out at night"


Siellä ne trimmaili noita puita kuntoon.... ja siis voi helkutti päädyttiin Ginzaan! Eli käveltiin ihan hitosti enemmän kun ois oikeesti tarttenu! :DD Päädyttiin sille Tokiota edeltävälle asemalle, mihin viimeksin kun yritettiin päästä Tokioon. Nyt tultiin ihan eri suunnasta tosin, aika erikoista.Koirillekkin oma vessa kadun varrella.

Sitten mentiin syömään. Katteltiin vähän eri paikkoja, mutta päädyttiin siihen samaan paikkaa, missä käytiin viimekskin siinä asemalla.


Sit lähdettiin siittä Akihabaraan ja vietettiin siellä aikaa, ja mentiin kuuden jälkeen istustekeleen johkin ranskalaiseen kahvilaan. Ostin kaakaon ja jonkun persikkaleivoksen.En oo oikeesti ikinä juonu niin hyvää ja suklaista kaakaoo kun tuolla. Se oli jumalaista!Siinä kun katteltiin ihmisiä niin huomattiin, että kaikki pelas Nintendo DS:ää ketkä istu siinä penkeillä ulkona. Siis ihan lähes kaikilla oli DS:t kädessä ja aina kun välillä tuli uusia ihmisiä niin ne tuli pelaa kanssa. Mietittiin pelaako ne vähän kun jotain online pelejä keskenään tai jotain.
Mun kännykkä näyttää muuten tällä hetkellä tältä :3


Ja tänään löysin viimein Akihabaran konbinista yakisobaleivän! Oli niin ettiny sellasta. Ja oli muuten hyvää!


Löysin kanssa tällänen fanta + cola limsan kaupasta! Ja ei maksanu kun 48 yeniä. Kyllä, 48 yeniä, halpa! Maistuu vähän kun siltä Riocola jätskiltä, jos muistatte sen.


Ja tänään oli kuulemma ollut joku isompi maanjäristys koillis-Japanissa. Ei sitä kyllä täällä ollu mitenkään tuntenu, mutta siinä about tunti sitten tuli kiva jälkijäristys ja se tuntu ihan täällä Nekotalollakin, koko talo huoju sillain kivasti ja se tuntu ihan selkeesti. Tosi jännä, oltiin jo että apua, mitä täällä tapahtuuuuuu! :DD

Nyt tässä tv:tä katson koska Tamura Atsushi 

Milla   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti