12. maaliskuuta 2012

Yläilmoista katsottuna

Tänään kierreltiin ympäri Shinjukua. Etsittiin muun muassa se LOVE maamerkki vai miksikä sitä nyt kutsuiskaan.

Tää appelsiinimehu on muuten ihan mahtavan hyvää!!Sitten mentiin syömään. Pääsin viimein syömään kareeraisua eli currykastiketta ja riisiä! Settiin kuulu mukaan vielä soba tai udon nuudelit kylmänä tai kuumana, otin sobanuudelit kuumana. Vaan 500 yeniä koko ruoka.


Oli tosi hyvää~~!

Sitten lähdettiin etsimään Tokyo Government Buildingiä, koska haluttiin mennä katsomaan Tokiota yläilmoista, kun kerrankin oli hyvä sää, ja oli aikaa hyvin.


Siinähän se heti. Tosin oli sinne mukava kävelymatka, kun oltiin ihan toisella puolella Shinjukua. Heti kun katsottiin sellasta kylttiä siellä rakennuksen lähellä, että missäs päin sen observatory on, niin eikös sellanen ihana japanilaisukko tullu että mihin ootte menossa? 

Vitsi oli suu kyllä auki, kun sinne ylös pääsi! Ei uskonu oikeesti sitä näkyä ollenkaan.
Veikattiin, että toi metsäalua on Yoyogipuisto.
Sillähän ne vuoretkin näkyy. Oli tosi upeen näköstä kyllä. Fujikin sieltä näky tosi haaleena, mutta se ei ei näissä kuvissa oikein näy, kun siellä päin oli viä vähän pilvistä..

Sitten lähdettiin takasin Shinjukun asemalle päin.Käytiin syömässä jäätelöä.


Oltais haluttu mennä johkin kahvilaan istumaan, mutta ei oikein nähty mitään sellasta kivaa paikkaa. Tai yks nähtiin, mutta käveltiin tyhmänä sen ohi. 

Sit siinä puol kasin aikaa takasin Koenjiin, tässä osa päivän ostoksista. Tuli viimein loputkin tuliaiset (ainakin toivottavasti) ostettua.


Milla 


Ps. kaikille j-rockin ystäville ketkä Tokioon tulevat niin sellanen kauppa kun Pure Sound tulee oleen teidän taivas. Cd valikoimaa ihan vitsisti, dvd:tä löytyy, on kuvia eri bändien jäsenistä vaikka kuinka paljon, löytyy faniclubien tavaraa, on keikkatavaraa, jotain julisteitakin siinä oli, on lehtiä, flaikkuja, ja siis ihan kaikkee, olin niin yllättyny kun sattumalta sinne löydettiin, että mikäs toi on... Suosittelen! (siellä on ale 1.4. asti jos nyt olette tässä lähiaikoina tulossa!) Muistakaa myös toki Book Offit, niistä löytyy monesti halvalla kaikkee kivaa.

1 kommentti:

  1. Miule iskee jo kateus ihan vaan noiden kaikkien herkkujen takia mitä ootte päässy maistelemaan! :D

    VastaaPoista