2. maaliskuuta 2012

Ruokaaaa

Viimeks on syöty lentokoneessa joku 12h sitten aamupala. Nukuttiin ensin tossa puol neljästä viiteen saakka ja sit lähettiin käymään kaupassa. Samalla päätettiin kattoo vähän, että mitä Koenjin aseman lähistöltä löytyy, ja siellähän on vaikka mitä. Eihän sitä tienny mihkä päin sitä olis lähteny.

Vähän käveltiin ympäriinsä, mutta mihinkään ei uskallettu sisälle kunnes poikettiin ensimmäiseen konbiniin, ja ostettiin onigirejä. Käveltiin takasin Nekotalolle päin ja käytii matkalla olevassa ruokakaupassa, ja ihana kauppa kyllä. Sellanen rauhallinen, missä ei oo liikaa ihmisiä ja saa rauhassa tehdä ostokset. Kassat oli kyllä jännät, kun se kassatyöntekijä siirtää ostokset kärrystä toiseen ja sit maksat ja meet pakkaamaan sivummalle.

Noi karkit on tosi hyviä!


Ja oli muuten jumalainen rapumajoneesionigiri. Ikinä en oo mitää niin hyvää onigiriä syöny. Jääkaapissa oottaa vielä tonnikalamajoneesi ja joku mysteeri, minkä otin ihan tosta noin vaan.

Ja mitäs muuta me päädyttiinkään ekana iltana syömään kun udonia :DDTiskattiin vähän astioita ja sit keitettii vettä ja siinähän se. Oli muuten mielenkiintosta käyttää kaasuliettä.. Nyt istutaan ihanan kotatsun ääressä ja katsellaa tv:tä, missä tulee Tamura Atsushin juontama joku variety-show. Ja Tamura Atsushin näen huomenna livenä! En usko vieläkään, että pääsen sinne keikalle. Ninnu on saanu jo kuulla aika paljon hehkutuksia multa, ei vain Tamura Atsushista, mutta yleensäkkin hyvännäkösistä japanilaismiehistä ja musta tuntuu, että se tarttuu siihen pikkuhiljaa 8D

Eli huomenna suuntana Shinjuku ja illalla keikka!

Milla 

2 kommenttia:

 1. yhtä kauniin sateiselta näyttää kuin vuosi sitten kun itse tokiossa kävin. :D löysittekö ihan kunnon kokoisen ruokakaupan? itse en käynny kun noissa pikkukonbineissa. :) aikun tuli ikävä riisipalloja !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellanen kun Suomessa on noita k-marketteja ja Siwoja niin sen kokonen se aikalailla oli. Tarjontakin aika monipuolista.
   Tänään paistaakin aurinko, pääsee näkee kaupunkia vähän eri valossa :3

   Poista