9. maaliskuuta 2012

Liikaa jännitystä

Tää koko postaus tulee oleen aikalailla pelkkää fanitusta. You have been warned.

Aamulla lähdettiin puolkahdetoista aikaan Ikebukuroon päin. Ensin junalla Shinjukun asemalle päin ja vaihto Yamanote linjaan. Oltiin ensin vähän hukassa, koska tultiin ihan väärästä uloskäynnistä, mutta vähän aikaa kun kierrettiin niin löydettiin oikeelle puolelle. Tosi ikävästi sato koko päivän.

Sitten lähdettiin etsimaan Brand X levykauppaa, mistä menisin kysymään, että onko DOWNERin instore eventiin vielä jäljellä lippuja. Olin kyllä tosi pessimistinen, että varmasti ei löydy, koska eilen luin Brand X:n sivuilta, että niitä paikkoja on nykyään vähennetty ja yleensä kannattaa varata jo tuotteet ennen niitten ilmestymistä. Niiden uus sinkku ilmesty siis keskiviikkona.

Levykauppa löyty helposti, kun vaan löydettiin oikealle puolelle asemaa ja samalla huomattii että mitäs ihmettä, tässä kaupan vieressähän on K-Books ja Mandarake eli oli Niinallekkin tekemistä :D. Mentiin ensin kuitenkin Brand X:n ja siellä oli kaikkia ihan mahtavia flaikkuja muuten. UNiTEn, Kiryun, Girugameshin, SCREWn, ymsyms, tosi paljon bändejä ketä oikeesti tiesin. Ja ette tiiä miten ilahtunu olin varsinkin tosta UNiTEn flaikusta, koska tykkään siitäkin bändistä ihan mahtavasti. Sitten vielä vähän aikaa siinä kattelin ympärilleni kunnes rohkaistuin kysyyn, että onko niitä lippuja vielä jäljellä. Ja niitä oli! Voi että, olin niin valmistautunu siihen, että saan kielteisen vastauksen. Mutta se myyjä totes, että täytyy tosiaan ostaa se cd, että sen lipun saa ja cd:tä ei enää ollu siellä, eikä se tienny koska niitä tulee. Kysyin, että voinko silti ostaa ja se oli että joo käy, että mihin asti oo Japanissa. Sanoin että ens viikkoon ja se totes, että no ei yhtään osaa sanoo kyllä että ehtiikö tulee. No kysyin, että onnistuuko lähetys Suomeen ja tietty onnistuu. Sitten siinä mietin hetken mutta tietenkin päädyin sen ostamaan, koska halusin oikeesti sinne eventtiin, vaikka jännittikkin ihan kauheesti se.

Yritin vielä sitä siinä sanoa, että onko ok jos tuun ens viikolla käymää,n jos niitä on tullu. Se ei ensin tajunnu yhtään mitä tarkotin, kunnes se oli että ahaa niin että siis tuut käymään ja sit jos ei oo tullu niin lähetetään sit se Suomeen. Juurikin näin. Kauhee kun ite ei osaa selittää, mutta sit kyllä ymmärtää kun se toinen sen sanoo. Mutta ens viikolla tosiaan käymään torstaina siellä kaupassa, että onko niitä tullu sinne. Toivottavasti on koska se postitus maksaa ihan helkutisti...

Siinä sitten alko iskee ihan hirvee paniikki ja jännitys päälle, että apua oon oikeesti menossa johkin DOWNERin live eventtiin, en usko tätä todeks. Ja vielä se kun ei varmuudella tiedä, että mitä siä oikeesti tapahtuu. Netistä kyllä luin, että ne höpöttelee siä jotain ja sitten niillä on piirrutuskisa (hahah kyllä) ja sitten ne antaa nimmarit ja kättelee myös.

Mentiin sitten Brand X:n jälkeen Book Offiin, kun sellanen sattu löytymään Ikebukurostakin. Tällä kertaa mukaan ei tarttunu mitään, vaikka yks levy houkutti kauheesti, mutta se oli aika kallis..

Tässä päivän kuva saldo muuten. Aika köyhältä näyttää :D

Book Offin jälkeen katteltiin vähän kauppoja ja mentiin syömään japanilaisia hamppareita. Pihvin sijaan mun hampurilaisessa oli teriyaki kanaa ja hunajasinappia. Ihan hyvää oli.

Päätin sit tutkia sitä eventin lippua vähän tarkemmin ja kauhistuin viä vähän lisää kun tajusin, että olin kymmenes, joka on sinne lipun saanu! Eikö meitä oo siä enempää?!


Istuttiin siellä kahvilaravintolassa sellaset parituntia, koska olin niin hermostunu.

Lähdettiin sieltä sitten siinä viiden aikaa, mentiin käymään parissa vaatekaupassa. Kokeilin muutamia vaatteitakin, mitkä oli tosi kivannäkösiä, mutta ei ne ollu niin hienon näkösiä päällä. Harmi, ei olis ollu kalliita.

Mentiin sitten uudestaan Book Offiin tappamaan aikaa sellaset 45 minuutin ajan, koska siellä nyt pysty selaileen hyvin lehtiä ja sieltä löyty paljon kaikkee kivaa. Olin vähän rauhottunu siinä vaiheessa, mutta kun kattelin kelloo niin aloin jännittään taas kauheesti. Kun lähdettiin sieltä Niina totes että sitäkin alko jo jännittää mun puolesta, hahah. Ihan kun en itte ollu ihan hermostunu ja paniikissa siinä, että miten tää homma nyt menee oikeesti.

Sitten siinä varttiavaille seittemän menin odotteleen sinne Brand X:n luo ja ihmettelin, että mitenkä tänne siis pääsee sisälle, kun portti ja kaikki oli kiinni. Siinä hetken aikaa kummasteltiin Niinan kanssa ja mietittiin että pitäiskö sitä mennä ihan sisälle, kun sen sai aukastua kuitenkin ja herran jumala onneks en menny, koska oli tarkotus odotella siinä ulkona. Siihen alko sitten pikkuhiljaa kertyyn muitakin ihmisiä ja kattelin,että on meitä siinä joku vähän päälle 15 jo. Aika pieni se kauppa oli, että ei sinne nyt kauheesti mahtuiskaan. Tässä vaiheessa Niina lähti omille teilleen, eli shoppaileen K-booksiin ja sovittiin, että nähdään siinä Brand X:n edessä kahdeksan jälkeen.

Siinä sit yritin lievittää mun hermostuneisuutta ja sitten vähän seittemän jälkeen meidän viimein päästettiin sisälle. Siellähän ne kaikki istu jo valmiiks siinä pöydän ääressä ja voi että en tienny miten päin istuisin siinä tuolilla oikeesti, kun ne kaikki neljä oli siinä niin lähellä. Varsinkin kun istuin suoraan Anzun eessä tokassa rivissä just sillain, että siinä mun edessä ei suoraan ollu ketään, kolme riviä penkkejä siinä oli yhteensä, niin se katto ihan suoraan mua silmiin ja hymyili siinä ja olin ihan että apua, sen katse oli jotain niiiin ihanaa. Sit vilkuilin sitä siinä vähän väliä ja kattelin muitakin jäseniä, mut ei että ne Anzun silmät 

Ja kyllä se on jännä miten ne on niin eri näkösiä (tai no Anzu ei niinkään ollu) kun niillä ei oo yhtään mitää meikkiä ja normaalit vaatteet päällä. Varsinkin Miusta olin että wow, vähän se pystyy muuntautuun!

Tässä vielä kuva uudestaan miltä ne näyttää tälläytyneenä. Mut nyt ne ei siis ollu läheskään mitään ton näkösiä :D Ihan normaaleissa vaatteissa ja näin

Vasemmalta Hirari, Kagome, Anzu, Miu

Edit. 28.3. Tässä kuva sieltä eventistä. Löysin Brand X:n staffin blogista, eli tän näköisinä ne olivat siellä.

Vasemmalta Kagome, Hirari, Miu, Anzu

Yhteensä meitä yleisöö tais olla siellä 18 jos oikein laskin. Siinä ne sitten aluks esitteli ittensä ja se kaupan myyjä toimi haastattelijana koko ajan. Me oltiin saatu jättää kysymyksiä bändille ja sitten ne vastaili niihin. Ekaa kysymystä en ihan tajunnu kokonaan, se oli jotain että kuvailkaa sitä uutta sinkkua yhdellä adjektiivilla, ja ne anto ihan kummia vastauksia kuten "outo", mutta sitten siellä tuli sellasia helppojakin aiheita kuten "tykkäättekö omenista", kukaan ei muuten tykänny, Miu tykkäs omenamehusta mutta muuten ei. Siinä vaiheessa se myyjä totes, että täytyykin ens kerralla pitää sellanen omenansyönti kisa (tai joku vastaava :D).

Muita kysymyksiä oli muun muassa että "Miltä tuntuu tällä hetkellä" ja joku oli myös laittanu lappusen missä ei ollu kysymystä lainkaan, pelkka toteemus että 4 vuotta takana, hyvin ootte pärjänny ja jatkan tukemista edelleen. Ja jos ymmärsin oikein, se myyjä totes että ehkä tää on kommentti from overseas(kaigai kara), eli siten ymmärtäisin, että ei kai ne luullu että se oli multa? No ei kyllä ollu, koska en kysymystä niille jättäny lainkaan, mutta en siinä mitään alkanu höpöttää.

Sitten siirrytiin siihen piirrustus osioon, niille annettiin ensimmäiseks tehtäväks piirtää sellanen Koala, mitä niitä koala keksejäkin on. Piti piirtää normaali koala ja sitten tällänen ikemen kakkoii (eli sellanen cool) koala. Kagome osas piirtää ihan vitsin hyvin, tosi upeesti. Hirarin piirrustus oli vähän mitä oli, niinkun Miun ja Anzunkin, hahah. Ne oli kyllä hauskoja, saatiin hyvät naurut kaikki.

Seuraava piirtotehtävä oli pusukuva Mikki hiiren ja Minni hiiren kesken. Jälleen kerran Kagome loisti piirrustustaidoillaan ja siinä vaiheessa Anzu totes että ei ei oo totta, en varmaa halua näyttää tätä mun kuvaa! No täytyhän sen kuitenkin ja ei se nyt niin tyrmäystä saanu ja se oli selkeesti helpottunu, vaikka ehkä sitä vähän nolotti. Miu näytti seuraavaks oman kuvansa ja se oli ihan sellanen normaali hyvä piirrustus ja viimiseks Hirari paljasti kuvansa, mitä ne muut jäsenet oli jo kauheesti siinä naureskellu, eli sen täyty täten olla joku ihan huippu :DDD Se oli muutenkin valmis ihan sekunnissa ja se laitettiin hyräileen jotain laulua siinä ja se samalla vähän viimeisteli sitä kuvaa. Ja joo, se olikin aikas masterpiece, revettiin kyllä koko yleisö aika pahasti ja se myyjä alko kutsuun sitä shishouks eli niinkun "mestariks" tai "opettajaks", kun se piirrtustukset oli niin mahtavia. 

Kolmas ja viiminen piirrustustehtävä oli piirtää Totoro ja Totorosta se kissabussi. Hirari-shishou oli taas valmis ihan hetkessä ja se sai lisätehtäväks piirtää kasvottoman Henkien kätkemästä. Kuten voi arvatakin Kagomen piirrustus oli taas ihan mahtavan upee, Anzun Totoro oli tosi hyvin onnistunu ja Miun kissabussi oli tosi upee, sillä oli ihan mahtava just sellanen irvistävä naama, molempien työt oli yllättävän hyviä ja söpöjä. Miu ja Anzukin tykkäs tällä kertaa selkeesti niitten töistä. Hirari taas vaan naureskeli siellä, kuten muutkin sen töille ja olihan ne taas aika huvittavia.

Se myyjä sitten totes, että pitäiskö meijän antaa nää piirrustukset poies setteinä, eli jokaisen kolme piirrustusta jollekkin. Siinä ne sitten meni kivi paperi sakset meiningillä, että ketkä ne halus niin kilpaili sit keskenään. Ite en viittiny siihen ryhtyä, musta oli jo niin upeeta, että olin päässy näkeen sen kaiken~~ 
Myyjä totes, että meijän täytyy kyllä vielä joskus tehdä tää uudestaa ja nähdä myös lisää Kagomen upeita piirrustuksia kuten shishoun töitäkin :DD

Kello olikin siinä vaiheessa jo yli kaheksan, ihan vitsin nopeesti oli menny aika. Vielä ne siinä vähän mainosti livejään ja jokainen kiitteli kauheesti, että oltiin tultu sinne vaikka sato ja kiitteli, kun oltiin ostettu cd:t. Sitten seuraavaks vuorossa olikin nimmareitten jako ja kättely. Onneks otin aamulla mukaan sen kuvasetin (palasin hakeen nekotalosta kun oltiin jo lähetty) minkä ostin sieltä keikalta! Sain niihin sitten nimmarit niihin ja kättelinkin vielä kaikkia! Ensin oli Anzu, joka oli ihan liian komee ja se näyttää niin paljon paremmalta livenä kun kuvissa! Seuraavaks vuorossa oli Miu ja en vieläkään usko, että se pystyy muuntautuun sen näköseks kun se noissa kuvissa on. Sitten oli Hirari, joka oli kyllä niin söpö kanssa. Se vaikutti vähän ujolta siinä tilanteessa, vaikka se oli muuten niin sellanen leikkisä ja vilkas siellä. Ja viimisenä Kagome, joka kiitteli kuten muutkin ja totes vielä englanniks että "Thank you" ja "have a nice day". Mulla meni hetki, että mitä se sano kunnes tajusin ja olin että oo yeah. Sitten vielä huikkasin, kun olin jo puoliks lähteny siittä, että Finrando kara, että Suomesta päin olen ja se totes että "Finrando kara? Oo". Sitten luikahdin ulos siittä ulko-ovesta ja olin onnellinen 

Sitten bongasin Niinan toiselta puolelta katua ja selitin sille melkein tämän kaiken myös. 
Metrossa sattu vielä komea japanilaismies vilkuilemaan vähän väliä, se oli söpö 

Nyt olen erittäin ekstaasissa täällä ja typerä hymy loistanu kasvoilla koko illan ja ei se näytä mihinkään katoavan.

Tässä vielä kuvaa päivän tuotteista. Nimmaritkin siellä ( ´∀`)


Tälläsen obenton ostin illalliseks.


Milla 

1 kommentti:

  1. Dodii! Hyvinhän se meni! :D
    Ja muistit mainita Suomenkin! XD Hyvä hyvä!!

    VastaaPoista